вівторок, 5 березня 2019 р.

« Всеукраїнське заняття доброти» про гуманне та відповідальне ставлення про тварин




« Всеукраїнське  заняття доброти»  про гуманне та відповідальне
ставлення про тварин

   1 березня, у Всесвітній день котів,  наш дошкільний заклад «Сонечко»  с.Старява долучився до проведення « Всеукраїнського заняття доброти» на тему:
 « Гуманне та відповідальне ставлення до тварин»
   Для гармонійного розвитку дитини дуже важливо, щоб дитина росла в атмосфері доброти і радості. Необхідно, аби діти усвідомлювали: взаємини людей та тварин – велика цінність, їх треба всіляко підтримувати й збагачувати. Слід учити дітей розуміти та любити наших менших друзів.

    Вихователь старшої групи, Сень Марія Михайлівна провела цікаве та змістовне заняття для дітей на тему: « Покинуте кошеня». Діти були активними учасниками цього заняття , ділилися власним досвідом у догляданні за тваринами вдома, розповідали про поведінку при зустрічі з безпритульними та домашніми тваринами на вулиці, як необхідно годувати тварин та яку допомогу безпритульним котам та собакам можна надавати на вулиці та у притулках. Також дітей було ознайомлено  з професією ветеринара та кінолога.

    Таке заняття це перші кроки  в боротьбі з безпритульними тваринами. Так  ми зможемо виховати покоління, яке відчуватиме жалість до них, не виганятиме на вулицю, не викидатиме і не знущатиметься.







Немає коментарів:

Дописати коментар